BO UTOMLANDS


MÄKLARRINGEN EXPANDERAR I SPANIEN

maklarrringen spanien

Det svenska intresset att köpa bostad i Spanien håller i sig. Nu går Next Casa, en av de dominerande spanienmäklarna, med inriktning på kunder från Sverige och Skandinavien, in i Mäklarringen Spanien. I första hand i Costa Blanca, Torrevieja, La Mata och Orihuela.

Att Next Casa blir en del av Mäklarringen Spanien innebär att Mäklarringen får en stark partner med många års erfarenhet i Costa Blanca. Ett nytt större kontor öppnas i Costa Blanca – Torrevieja.

Det här blir en viktig del i vår expansion som kommer att fortsätta under våren. Med Next Casa kan vi hjälpa ännu fler svenskar och skandinaver att känna sig trygga i sina husköp i Spanien, säger Michael Irgens och Kent Lund som äger Mäklarringen i Spanien.

Kent Sjöblom, ägare till Next Casa, är expert på både nybyggnationer och äldre bostäder i Spanien. Han är en känd profil bland spanien-svenskarna och har över 10 års erfarenhet på området.

Vi går in i Mäklarringen för att med deras resurser kunna växa ytterligare. På så sätt kan vi hjälpa ännu fler kunder från Sverige och övriga Skandinavien att göra bra bostadsaffärer, säger Kent Sjöblom.