BRA BOK


ÄRRAD SENIOR - SKRIVER BOK

 

Fabrikskontraktet var signerat, karriären på väg mot toppen i Fords VM-team. Men benbrottet inför Safarirallyt bröt trenden för Thomas Rådström.

Nu berättar han i bokform sin version om vad som verkligen hände i Nairobi.

Thomas en av våra mest framgångsrika rallyförare.

Med talang, envishet och målmedvetenhet tog den unge Vännäsföraren en sits i fabriksteamen – bland annat via segern i Svenska Rallyt 1994.

Och upptäckte att det inte bara handlar om champagnesprut, ära och framgång. Tvärtom var motgångarna många trots att farten hela tiden fanns för att göra toppresultat
- Förra året gav vi ut en bok om co-drivern Tina Thörner, som blev väldigt uppskattad av våra läsare.

Nu är det dags för en förare igen och valet föll på Rådström, därför att vi kände tiden mogen att berätta vad som hände. Varför en till synes spikrak karriär blev krokig och snårig, säger Tommy Härlin, förlagschef på Årets Bilsport.

Det Thomas berättar som ställde till det i karriären är en riktig rysare.

I samband med SENIORMÄSSAN i Umeå den 24 oktober kommer alla besökare att får träffa Thomas och också en av hans ärriga bilar., Grus Kalles PV, som den kallas för. Är  också  en ärrad senior som har mycket att visas upp.

Thomas är för övrigt den kommande veckan, tillsammans med en rad andra glada seniorer, och kör Midnattsolsrallyt. Thomas ska köra en välrenoverad och vass Toyota med åtskilliga rallyår på nacken.