BRA BOK


NY BOK- DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT TRÄNA

Det är aldrig för sent att träna

 

De nya rönen talar sitt tydliga språk. Redan i tidig medelålder börjar vi tappa muskelmassa, en process som sedan accelererar med oroväckande fart ju äldre vi blir. Det har visat sig att endast tung träning förmår bryta den nedåtgående kurvan. Jerry Williams har tillsammans med vännen Ulf Bengtsson, som bäst trea i världen inom bodybuilding, skrivit en bok om konsten att hålla kroppen ung långt upp i åren. Men det handlar också om vänskap, sprudlande livsfilosofi – och lite om motorcyklar.


Ulf Bengtsson och Jerry Williams har tränat ihop sedan slutet av 70-talet. Deras bok beskriver utförligt i ord och bild hur man tränar styrka, kondition och smidighet på bästa sätt när man fyllt 50. Här finns mängder av rikt illustrerade träningsprogram, anpassade övningar och träningstips.
Dessutom goda råd kring kost och kosttillskott.
 
Jerry Williams fyllde 70 år i år och har stått på scen sedan tidigt 60-tal. Jerry har alltid prioriterat träningen, en förutsättning för att kunna göra jobbet på scenen. Ulf Bengtsson var under en tioårsperiod obesegrad bodybuilder i Norden. Efter sin sportsliga karriär har Uffe bland annat byggt det börsnoterade företaget World Class International, en gymkedja med träningsanläggningar i nio länder.
 
Boken har recensionsdag den 12 december.