BRA BOK


KOM I FORM PÅ 30 DAGAR

bagge
 
Kom i form på 30 dagar av Laila Bagge Wahlgren.
Boken är både en praktisk träningsbok och en nyttig kokbok med fräscha recept av Lailas man Niclas Wahlgren, som har en bakgrund som kock. Den passar alla som kämpar med att få in träning och goda matvanor i sin vardag.


Träningen är uppdelad i tre olika nivåer, så att vem som helst oavsett form kan kasta sig rakt in i det enkla och tydliga 30-dagarsprogrammet som innehåller träningsinstruktioner och middags- och lunchförslag för varje dag.
 
– Jag har inte velat skriva en bok om bantning, utan om hur man kommer i form och sedan håller sig i form. För det handlar om en livsstil man måste ändra, och det ska kännas kul och inspirerande.
 
Det är alltid jobbigt att bryta mönster och ta sig i kragen. Därför erbjuder jag här ett helt 30-dagarsupplägg från början till slut. Följer man det kommer man garanterat i form. Ge mig 30 dagar så ska jag bevisa det!
 
Laila Bagge Wahlgren är låtskrivare, sångare och manager och kanske allra mest känd för sin medverkan i Idol-juryn tillsammans med Anders Bagge och Andreas Carlsson. Hon driver en livsstilsblogg på ModernMom, är en av de drivande bakom klädkollektionen Rock by Sweden och smyckeskollektionen Rock by Sweden Åsitas. I höst medverkar hon i nya säsongen av Idol.
 
Boken ges ut av Norstedts.