BRA FILM


NYTT GODIS PÅ BIO

Efter en testperiod på biografer i Stockholm utvidgas nu erbjudandet i SF Bios kiosker när man tar in ett sortiment av Renée Voltaires populära ”nyttogodis” på alla biografer i hela landet.
Ett biobesök förknippas av många med popcorn och godis. Att stoppa något gott i munnen när man njuter av filmen och ljudet av prasslande påsar hör väl till.


I takt med att besöken ökar ser vi också en ökning bland de olika kundgrupperna och en efterfrågan på ett bredare sortiment. Ofta söker man lite nyttigare och ”vuxnare” godis, och där vet vi att Renée Voltaires uppskattade och välsmakande produkter kommer att passa många.
 
På SF Bio gjordes 12 miljoner besök under 2012 vilket är en ökning med 11 % från föregående år.
 
Vi är naturligtvis glada över att få tillhöra SF Bios sortiment, och vi kommer att erbjuda produkter som väl är anpassade till både en vuxen publik och till de minsta besökarna på t ex Knattebio, säger Renée Voltaire, grundare och VD för företaget som fått hennes namn.
 
Vi har lyckats kombinera både gott och nyttigt vilket ju säkert kommer att passa biopubliken alldeles förträffligt – både som ett komplement till de populära popcornen och som alternativ om man är sugen på choklad eller något sött.