HÄLSA


KNACKA BORT SÖTSUGET

knacking
 
Viktnedgång utan ansträngning är numera möjlig med Knacking, en skön och behaglig akupunkturform. 

Det är som att suget aldrig fanns, säger personer som fått hjälp att radera sitt oönskade och maniska ätande efter bara 2-3 sessioner hos LivsFröjd.
 
Forskning visar att man med Knacking EFT i snitt kan bli av med sitt matberoende på fyra behandlingar. Enligt P Stapleton, PhD, på Griffith University School of Medicine i Australien, såg i sin uppföljning dessutom att 89% av deltagarna var fria från sitt beroende 12 månader efter studien.
 
Rasar i vikt
Deltagare rasar i vikt nästan utan att de märker det. Efter Knacking är personerna fria från sina matlaster för gott, berättar Joanna Armstrong som sedan snart två år tillbaka arbetar med metoden i Stockholm.
Personer som har jojo-bantat i många år, kvinnor med ”automatisk godisarm” som inte går att stänga av, och män som vill äta hälsosamt men av någon märklig anledning aldrig kommer till skott får alla hjälp av Knacking.
 
Jag som aldrig kunnat gå förbi en skål med godis på en mässa är nu inte det minsta intresserad längre, säger en belåten klient som fått hjälp efter 2 sessioner. Man blir mer kräsen och faktiskt sugen på sånt som känns nyttigt i kroppen, menar personer som fått hjälp av metoden.
 

Knacking fakta
Knacking, från engelskans Tapping, grundades för drygt 35 år sedan i Australien och USA och går ut på att knacka med fingrarna på olika akupunkturpunkter samt ändra de neurologiska tankemönstren i hjärnan. Idag finns redan många variationer av Knacking där EFT, Emotional Freedom Technique, är den mest utbredda. Den som anses som grundare av EFT heter Gary Craig.