MATLÅDAN


ALLA GILLAR 5:2 DIETEN

Alice Palm 82 år, pigg med 5:2 dieten.

Den nya 5:2 dieten som är populär, går ut på att man äter vanligt under 5 dagar och under 2 dagar i veckan äter man endast 500 kcal per dag.  De 2 dagarna behöver inte vara efter varandra, utan kan vara spridda över veckan.

Med Cambridge får man i sig ett totalt dagsintag på 470 kalorier samt all den näring som kroppen behöver.  Därför får man ingen vitaminbrist heller. Cambridge produkterna gör det möjligt att leva enligt 5:2dieten.

 

5:2 dieten är en form av egentligen ”varannan dagdiet” som går ut på att man äter lite kalorier varannan dag, men denna metod har blivit mer populär. Mer information http://documentaryheaven.com/eat-fast-and-live-longer

 

 

Alice Palm 85 år gammal och i toppform, hon kör 5:2 dieten. Hon har inga hälsobesvär och äter inga mediciner.

 

- Ibland kan jag inte fatta att jag är 85 år! Jag har aldrig varit så nöjd med mig själv som jag är nu!Hon kör 5:2 metoden i kombination med Cambridge och känner att det är den bästa metoden.

 

Hon har tidigare provat olika bantingsmetoder och det har inte gett lika bra resultat. Under 5 veckor har hon ätit vad hon har velat och två övriga dagar har hon druckit Cambridge måltider och hamnat på strax under 500 kcal. Vågen visar redan minus -3 kg och hon säger att hon främst vill hålla vikten. Det som är svårast med olika jojo bantningsmetoder är att man har svårt att hålla vikten, men det har man inte med Cambridge.  Vid 80 års ålder bestämde hon sig för att driva eget inom hälsa och kost. Idag inspirerar hon andra att gå ner i vikt. Alice är mån om sin hälsa och promenerar med stavar minst en timme om dagen. Hon säger att åldern är bara en siffra och att det viktigaste är att man känner sig pigg och glad.

 

Cambridge Viktprogram har som mål att hjälpa människor till ett hälsosammare och lättare liv genom trygg viktminskning. Vårt viktprogram är sammansatt så att du snabbt tappar din övervikt men också får hjälp och verktyg att förändra dina dåliga mat- och motionsvanor så att du kan behålla din nya vikt långsiktig.