RESOR


ALLERGIVÄNLIGT HOTELL I MYTHOS BEACH

mythos
 
Gång på gång prisas Mythos Beach på ön Rhodos med utmärkelser.
Nu har hotellet även förbättrat vistelsen för allergikerna. Mythos Beach är det första hotellet i Grekland som mottagit detta certifikat som är giltigt i två år.


Våra skandinaviska gäster förväntar sig att vi agerar på deras specifika behov. I och med att vi nu har uppmärksammat våra gäster med allergier kan vi också förbättra, inte bara allergikernas upplevelse av sitt besök här, utan även medresenären och familjens, säger Stavros Panayides, Managing Director på Mythos Beach.
 
Det finns två restauranger att välja mellan, en bufférestaurang och en som serverar à la carte (à la carte-restaurangen är inte inkluderad i All Inclusive). I bufférestaurangen finns mikrovågsugn. Flera barer. Kvällsunderhållning 0-5 gånger i veckan beroende på period och antal gäster på hotellet.
 
Mythos beach erbjuder möjligheten till allergivänlig mat. Det finns gratis wifi i receptionen. I receptionen finns också stationära datorer med internet mot avgift.
 
Mythos Beach erbjuder också gratis gym, minigolf, boccia och tennis (ljus till tennisbanan kostar). Enkla fitnessmaskiner finns utomhus. Spa med ett urval av sköna behandlingar mot avgift. Bastu mot avgift. På hotellets strand finns det gratis solstolar och parasoller.