TEKNIK OCH IT HJÄLPMEDEL


LAGA DIN MOBIL BILLIGAST - NY SÖKTJÄNST

Jämför reparationskostnader för din smartphone, läs recensioner och hitta reparatören som lagar din mobil till bästa pris!

 

 

CompareRepair är en gratis jämförelsesajt där du enkelt kan hitta rätt reparatör till din smartphone utifrån pris, läge och recensioner. Marknaden för mobilreparationer är fortfarande ung och priserna varierar kraftigt för samma tjänster. Därför är vår målsättning att erbjuda en tydlig marknadsöverblick för att du ska kunna hitta bästa reparatör för dig.

 

Vi är Sveriges ledande jämförelsesajt på smartphonereparationer och med hjälp av vår tjänst kommer du kunna spara både tid och pengar oavsett om du vill laga din iPhone, Samsung eller någon annan smartphone. Det finns idag många aktörer på reparationsmarknaden men överblicken över dessa är begränsad. Har din smartphone gått sönder anser vi att du redan haft tillräckligt mycket problem, det ska då vara enkelt och gå snabbt att veta vart man ska vända sig! Notera att CompareRepair inte utför några reparationer. Priserna samlas in från webbutiker och fysiska butiker från hela Sverige.